C&C Red Alert 3

31 mai 2009


Producator: EA Games
Distribuitor: EA
Platforma: PC
Gen: RTS
Data lansarii: 27-Oct-2008
Website: Viziteaza
PC recomandat: CPU 2GHz, 1GB RAM, Accelerare 3D 128MB VRAM

Vorbim despre un Real Time Strategy care a facut furori in materie. Cum nu sunt... sau mai bine zis nu eram un fan RTS si nici macar Strategy, nu i-am dat prea multa importanta pana la momentul la care mi-am virusat PC-ul si a trebuit duc la un specialist vecin in cartier. Ajuns acolo ,am primit o serie de intrebari agasante... dar , insfarsit, a ajuns la partea cu jocurile. La intrebare "Ce jocuri vrei sa-ti pun ?" mi-am deschis calea catre acest joc raspunzand : "Ce crezi ce e bun.". Astfel , PC-ul proaspat resoftat si cu o droaie de jocuri puse... am dat de Red Alert 3. Curios de fel, am intrat si am dat de o strategie cu o grafica (cel putin pentru mine) excelenta. Daca nu era deajuns am dat si de poveste ,partial haioasa, care m-a indemnat sa vad ce se va intampla.

Jocul beneficiaza de un gameplay si sunet bine pus la punct, avand si o poveste activa. Toate echipamentele sunt tipice tarilor care le utilizeaza (rusii au echipament mediocru dar rezistent , chinezii detin echipament sofisticat si modern dar putin mai fragil , iar americanii au facut o combinatie inestetica dar totusi afectiva) ceea ce ne face sa ne simtim de parca am conduce un al treilea razboi mondial. O alta caracteristica a acestui joc este ca , dupa ce Enstein a fost neutralizat, in prezentul schimbat nu exista bombe nucleare , ci totul este pe baza de energie.

Pe langa toate acestea, mai apar si personajele oarecum principale, cum ar fii razboinca rusoaica Natasha care are cel mai mare rank si iti da o placere inimaginabila cand o controlezi. Conversatiile jocului sunt uneori banale, putand fi invatate chiar dupa prima ascultare. Dar, desi conversatiile sunt banale, muzica nu e , avand o coloana sonora exceptionala incluzand celebrul cor rusesc plin de frecvente joase care te indeamna la o sticla de vodka.

Din toate aceste caracteristici isi construieste mult ravnita atmosfera identic red-alertisa , plina de calitate vizuala , sonora si calitate in manevrare. Dar nu se opreste tocmai aici, deoarece are si partea Multiplayer care poate ajunge la proportii uriase.

Astfel, putem recomanda acest RTS tuturor gamerilor carora le plac bataliile cu armate bine stapanite si echipamente sofisticate, cu muzica ce te tine in priza , conversatii amuzante si surprize placute de proportii mari (adica MARI).

Call of Duty: Black Ops II

Posted by Xtrem
06.09.2012

BATMAN: ARKHAM CITY

Posted by Xtrem
06.09.2012

DIABLO III

Posted by Xtrem
07.09.2012

HITMAN

Posted by Xtrem
06.09.2012

NFS Most Wanted

Posted by Xtrem
06.09.2012