Thermaltake au colaborat cu designerii de la BMW pentru a crea un maus pentru gameri cu totul special.


Thermaltake Bmw level 10 m maus BMW a creat câteva design uri foarte intresante pentru... mausuriDe la o companie care a produs 1M, superbul M3 sau mai agresivul Z4 (vom ignora faptul că a creat și unii șoferi care nu prea respectă legile) avem acum probabil cel mai interesant design pentru mausuri pe care l-am văzut de ceva vreme. Da, așa este, această nouă serie de mausuri ce vin direct de la Thermaltake a fost creată de nimeni alții decât designerii de la BMW și arată cel puțin interesant.
Probabil primul lucru pe care îl vei observa la aceste mausuri va fi probabil faptul că nu au o ”caroserie” precum cele clasice. Adică are o gaură vizibilă care trece chiar prin mijloc, acest lucru reduce din greutate și ajută și la răcire prin structura ca de fagure din partea de sus a fiecărui maus din serie. Aceste orificii de ventilație au rolul de a-ți păstra mâna de pe maus ”răcoroasă și uscată”, ceea ce pare a fi o idee mai bună și mai logică decât un ventilator legat de maus (ideea anterioară a celor de la Thermatake).
Thermaltake Bmw level 10 m maus 3 BMW a creat câteva design uri foarte intresante pentru... mausuriPe partea mai tehnică mausul va avea 8200 DPI ce poate fi schimbat, 11 butoane ce pot fi programate după bunul plac și un buton special ”Z” care îți va permite să schimbi între profile repede. Acest maus Level 10M are într-adevăru un design de la BMW, dar prețul nu este foarte foarte mare pentru cei dintre noi care se uită prin cameră și văd Razer sau Steelseries peste tot.

Call of Duty: Black Ops II

Posted by Xtrem
06.09.2012

BATMAN: ARKHAM CITY

Posted by Xtrem
06.09.2012

DIABLO III

Posted by Xtrem
07.09.2012

HITMAN

Posted by Xtrem
06.09.2012

NFS Most Wanted

Posted by Xtrem
06.09.2012