crysis3s
În 2007, după ce Crysis a fost lansat, dacă îți doreai să afli cât de performant e un PC puneai întrebarea: “Poate rula Crysis?
Cevat Yerli ne promite că istoria se va repeta și după lansarea Crysis 3, cu toate că atunci când un joc este creat și pentru console este destul de greu să atingi același nivel de performanță grafică ca în cazul titlurilor ce apar doar pe PC.
“Când vine vorba despre jocuri multi-platform trebuie să faci anumite compromisuri pe care nu ni le dorim, așa că încercăm ca versiunea pentru PC să arate și să ofere o experiență extraordinară.”
Diferența dintre performanțele unui PC high-end și ale unei console actuale este foarte mare,  și de multe ori a reprezentat un impediment în crearea de jocuri de calitate. Sperăm ca cei de la Crytek să găsească soluția pentru ca fanii să primească ceea ce așteaptă de la Crysis 3.

crysis3
De la Electronic Arts şi Crytek avem un video interactiv din Crysis 3 care ne arată cele două posibilităţi de a parcurge una din misiunile din joc: frontal sau pe furiş.
Ce stil preferaţi?


Call of Duty: Black Ops II

Posted by Xtrem
06.09.2012

BATMAN: ARKHAM CITY

Posted by Xtrem
06.09.2012

DIABLO III

Posted by Xtrem
07.09.2012

HITMAN

Posted by Xtrem
06.09.2012

NFS Most Wanted

Posted by Xtrem
06.09.2012