ipad mini - 1
Pentru Apple, aceasta toamna va fi una dintre cele mai importante perioade ale ultimilor ani.
Daca lansarea iPhone 4S a fost o simpla amagire pentru cei care asteptau un nou model de iPhone, eventual modelul 5, acum asteptarile lor par, in sfarsit, sa se implineasca.
In timp ce pe 12 septembrie toata lumea asteapta ca Apple sa prezinte in final iPhone 5, in luna octombrie ar fi pregatita o noua lansare.
Conform Daily Mail, in luna octombrie a acestui an, Apple va prezenta in premiera iPad Mini, tableta care va intra in concurenta directa cu Nexus 7Amazon Kidle Fire si Galaxy Tab 2, extrem de asteptata pe piata gadgeturilor.
Daily Mail a preluat imagini de pe Apple.pro, care sustine ca ar fi obtinut fotografii in premiera cu noul iPad Mini, fara sa ofere insa specificatii exacte.
Chiar daca este inca un zvon, in ultimul an aparand tot mai multe poze "scapate" pe internet cu ceea ce ar urma sa fie iPad Mini, exista cateva lucruri care se cunosc despre acest gadget, cum ar fi ca iPad Mini va avea un ecran de 8 inch si 3G, prea putine date ca sa ii satisfaca in acest moment pe cei curiosi.

Call of Duty: Black Ops II

Posted by Xtrem
06.09.2012

BATMAN: ARKHAM CITY

Posted by Xtrem
06.09.2012

DIABLO III

Posted by Xtrem
07.09.2012

HITMAN

Posted by Xtrem
06.09.2012

NFS Most Wanted

Posted by Xtrem
06.09.2012