Adobe Systems Incorporated a anuntat astazi ca Adobe Photoshop CS6 Beta este disponibil pentru descarcarepe Adobe Labs. Aceasta versiune beta ofera o previzualizare a ceea ce va putea face versiunea finala, clientii ce vor descarca versiunea beta fiind rugati sa trimita feedback. Versiunea finala este asteptata in prima jumatate a acestui an.

Adobe considera ca Photoshop CS6 Beta dezvaluie accentul pus pe "imbunatatiri uriase de performanta, imagine, si instrumente de creativitate care ofera utilizatorilor o noua experienta in lucrul cu imagini digitale."
Caracteristicile cheie includ noi adaugiri in instrumentele Content-Aware: Content-Aware Patch permite un control mai mare permitand utilizatorilor sa selecteze si sa copieze o zona dintr-o imagine pentru a completa sau "petici" alta. Content-Aware Move permite utilizatorilor sa selecteze si sa mute un obiect intr-un loc nou in imagine.

Adobe Photoshop CS6

Pachetul este propulsat de noul motor grafic Adobe Mercury, permitand rezultate aproape instantanee de la instrumentele de editare populare precum Liquify, Puppet Warp, Transform si Lighting Effects; si o interfata moderna si rafinata ce ofera optiunea "dark UI" pentru a face imaginea sa "sara in ochi".

Adobe a declarat ca noile instrumente de proiectare face crearea de modele mai rapid si mai eficient. Straturile vectoriale permit utilizatorilor sa aplice linii punctate si "gradient strokes", posibilitatea de a cauta rapid printre straturi, si noi stiluri de scriere pentru aplicarea rapida a stilului pe design.

In plus, Photoshop CS6 Beta ofera toate caracteristicile Adobe Photoshop CS6 si Adobe Photoshop CS6 Extended, precum noile caracteristici de editare 3D si capacitati de analiza cantitativa. Aceste caracreristici vor fi incluse in versiunea finala Photoshop CS6 Extended atunci cand aceasta va deveni disponibila.

Photoshop CS6 Beta este disponibil gratuit pentru descarcare in engleza si japoneza. La instalare, utilizatorii vor trebui sa furnizeze un ID Adobe pentru a finaliza activarea produsului online.

Call of Duty: Black Ops II

Posted by Xtrem
06.09.2012

BATMAN: ARKHAM CITY

Posted by Xtrem
06.09.2012

DIABLO III

Posted by Xtrem
07.09.2012

HITMAN

Posted by Xtrem
06.09.2012

NFS Most Wanted

Posted by Xtrem
06.09.2012