farmville 2 S a lansat FarmVille 2 pe Facebook   Primul joc Zynga 3D
Jocul care i-a propulsat pe cei de la Zynga s-a întors. La trei după cel original, FarmVille 2 s-a lansat pe platforma Facebook. La fel ca și predecesorul său, FarmVille 2 îi invită pe jucători să își cultive propriile ferme, beneficiând de ajutorul prietenilor.
FarmVille 2 de asemenea marchează ca fiind primul titlu al companiei Zynga ce se încadrează în noua generație de jocuri sociale. FarmVille 2 este primul joc care este în totalitate construit 3D, primul care rulează pe Adobe Flash Player 11 și primul care oferă o opțiune de right-click.
Noul joc promite să aibă mai mult sens decât primul FarmVille în ceea ce privește interacționarea socială. Spre exemplu, acum poți atribui ajutorul pentru fermă și desemna cum prietenii vor putea să te ajute în treburile cu pricina.
Proiectarea propriei ferme de această dată va fi mult mai versatilă, pentru că pe lângă alte plusuri, vei putea să uzi culturile sau să muți obiecte. Și pentru că jocul este 3D, de asemenea vei putea să rotești item-urile.
Însă cu toate astea, intervine un mare semn întrebare. Oare cine va putea să își abandoneze ferma din originalul joc pentru FarmVille 2 și să își vadă cu ochii cum toată munca de luni de zile se duce pe apa sâmbetei? icon smile S a lansat FarmVille 2 pe Facebook   Primul joc Zynga 3D
Cum spuneam și mai sus, jocul este deja disponibil pe Facebook sau pe site-ul oficial Zynga. Aicipoți urmări și un making-of cu FarmVille 2.

Call of Duty: Black Ops II

Posted by Xtrem
06.09.2012

BATMAN: ARKHAM CITY

Posted by Xtrem
06.09.2012

DIABLO III

Posted by Xtrem
07.09.2012

HITMAN

Posted by Xtrem
06.09.2012

NFS Most Wanted

Posted by Xtrem
06.09.2012