Descoperiti un televizor, care ofera vizualizare vie si o gama diversa de divertisment. Samsung 32ES5500 LED TV va permite sa accesati continutul si serviciile online Smart Hub. Aveti avea posibilitatea de a inregistra si stoca emisiuni TV si filme pentru pe un stick de memorie USB sau hard drive-uri externe datorita functiei Personal Video Recorder Ready, si cu Wide Color Enhancer Plus, tot divertismentul va fi livrat in culori vibrante.

Folosind un sistem avansat de imbunatatire a calitatii imaginii, Samsung Wide Color Enhancer Plus imbunatateste drastic calitatea si dezvaluie detalii ascunse. Tehnologia Wide Colour Enhancer Plus dispune de algoritmi complecsi care fac culorile sa fie mai realiste si reda tonuri si nuante altfel invizibile.

Samsung 32ES5500

Descoperiti o lume noua de divertisment la domiciliu cu Samsung Smart Hub. Family Story va permite sa partajati fotografii speciale, mesaje si evenimente cu cei dragi. Copiii se pot distra si educa cu functia Kids. Puteti, de asemenea face exercitii si gestiona antrenamentele folosind Fitness. Cu acces la continut mare precum si o selectie de aplicatii Samsung, navigarea pe web, Skype si mai mult, aceasta este cea mai buna experienta de divertisment pentru familie.

Tehnologia ConnectShare Movie va transforma televizorul intr-un sistem Home Theater – pur si simplu conectati unitatea de memorie USB sau hard diskul pentru a rula filmele, fotografiile si muzica stocata.

Mai aproape de realitate. Televizoarele Full HD de la Samsung ofera o rezolutie dubla fata de televizoarele HD TV standard, pentru imagini realiste, cu texturi imbogatite, care va captiveaza mintea si va imbogatesc experienta vizuala.

Reuneste tot continutul. AllShare se conecteaza wireless la dispozitive mobile prin tehnologia DLNA pentru ca filmele, fotografiile si muzica stocata pe ele sa poata fi vizualizate, ascultate sau distribuite pe televizorul dvs. inteligent.

Call of Duty: Black Ops II

Posted by Xtrem
06.09.2012

BATMAN: ARKHAM CITY

Posted by Xtrem
06.09.2012

DIABLO III

Posted by Xtrem
07.09.2012

HITMAN

Posted by Xtrem
06.09.2012

NFS Most Wanted

Posted by Xtrem
06.09.2012