In continuare vom afla un top 6 cu unele dintre cele mai așteptate jocuri din luna septembrie. Dacă aveți și alte sugestii, nu ezitați să ni le împărtășiți.
Tekken Tag Tournament 2 – Data de lansare: 11 septembrie
233 Top 6   Cele mai așteptate jocuri în luna septembrie
Nu unul, ci două jocuri importante de tip fighting se vor lansa în septembrie. Primul este Tekken Tag Tournament 2. Știm că jocul are foarte mulți fani peste tot în lume așa că cei de la Namco Bandai nu vor dori să își dezamăgească fanii pe 11 septembrie când jocul se va lansa.
Borderlands 2 – Data de lansare: 18 septembrie
borderlands 2 Top 6   Cele mai așteptate jocuri în luna septembrie
Primul Borderlands i-a surprins pe mulți în 2009 atunci când cu un mix de gameplay first-person shooter, elemente RPG, vizualuri ciudate și arme generate aleatoriu, au făcut din acest joc unul din cele mai interesante apariții ale anului. Acum, peste aproape trei ani, Gearbox s-a întors cuBorderlands 2, împreună cu patru noi clase, noi caracteristici și bineînțeles mai multe arme.
Dead or Alive 5 – Data de lansare: 25 septembrie
doa1 Top 6   Cele mai așteptate jocuri în luna septembrie
șapte ani înseamnă foarte mult timp în gaming. În comunitatea jocurilor fighting înseamnă aproape o eternitate. De când s-a lansat Dead or Alive 4 în 2005, genul fighting a cunoscut o imensă renaștere până în momentul de față. Cu multe titluri pe piață, precum Super Street Fighter IV, Mortal Kombat, Ultimate Marvel vs. Capcom 3 și SoulCalibur V, poate Dead or Alive 5 să facă față? Vom vedea pe 25 septembrie.
LittleBigPlanet Vita – Data de lansare: 25 septembrie
LittleBigPlanet VITA 1 Top 6   Cele mai așteptate jocuri în luna septembrie
Franciza LittleBigPlanet își face apariția pe încă o consolă Sony. De această dată este vorba despre PS Vita. Simpaticul săculeț aterizează pe consola portabilă pe 25 septembrie și promite să ofere aceeași experiență interesantă și creativă ca pe fratele mai mare, PlayStation 3.
FIFA 13 – Data de lansare: 28 septembrie
fifa 13 hart Top 6   Cele mai așteptate jocuri în luna septembrie
Unul dintre cele mai așteptate jocuri an de an este fără îndoială FIFA 13. Jocul din acest an vine cu foarte multe noutăți despre care am tot vorbit în ultima perioadă. Cei de la EA au făcut eforturi considerabile și în acest an ca să își păstreze fanii aproape și să îi țină departe de rivalii de la Pro Evolution Soccer. Așadar, pe 28 septembrie veți avea parte de doza anuală de FIFA.
World of WarCraft: Mists of Pandaria – Data de lansare: 25 septembrie
WoW Mists of Pandaria Top 6   Cele mai așteptate jocuri în luna septembrie
Piesa de rezistență din septembrie este fără dar și poate World of WarCraft: Mists of Pandaria. Urșii panda ne vor invada timpul liber pe care îl avem pe 25 septembrie, iar cei de la Blizzard speră oarecum să se scoată de pe urma semi-eșecului pe care l-au avut cu Diablo III. Să fim serioși, Diablo III nu a fost nici pe departe jocul pe care toată lumea l-a așteptat, având în vedere cât de mediatizat a fost.

Call of Duty: Black Ops II

Posted by Xtrem
06.09.2012

BATMAN: ARKHAM CITY

Posted by Xtrem
06.09.2012

DIABLO III

Posted by Xtrem
07.09.2012

HITMAN

Posted by Xtrem
06.09.2012

NFS Most Wanted

Posted by Xtrem
06.09.2012