[Prototype]

17 iunie 2009


Producator: Radical Entertainment
Distribuitor:
Activision
Platforma: PC ,PS3 ,X360
Gen: Action
Data lansarii: 09-Iun-2009
Website:
Viziteaza
PC recomandat: CPU 2.6GHz, 1GB RAM, Video Card with 256MB

Prototipul...

Nu se mai putea inca o zi de asteptare a jocului Prototype, asa ca atunci cand a aparut , a si erupt. Se poate spune ca e un prototip al jocului demult aparut : "Spider-man: Web of Shadows" deoarece acelasi oras, ne permite dinamismul pe aceleasi blocuri cu aproximativ aceleasi puteri si aceiasi dusmani. Dar ce e diferit de l-am asteptat cu inima-n gat...? Ca este clar ca nimeni nu murea dupa un nou Spider-man cu un alt personaj si puteri putin diferite. Aici isi ia partea story-ul... deoarece incepe un cu totul alt brand (Spider-man este total epuizat) care ne trimite chiar in prezent. Toti suntem innebuniti de mutantii din Manhattan , deoarece acest subiect este exploatat de ani intregi, si totusi... prototype il utilizeaza din nou.



Violenta la nivelul Manhattanului
Cum jocul nu e o copie total fidela a "Spider-man" care nu are nici cea mai mica tangenta cu violenta , are parte de o ploaie totala de sage de militari si infectati... avand in vedere ca esti un dublu agent care la chef/nevoie ajuti militarii sau infectatii. Toate puterile primite la "combat" deschid o noua cale catre o noua forma de macelarire a inamicilor... ceea ce s-ar putea sa va bucure deaorece designerii si-au imaginat bine sfasierea mutantilor si a militienilor, precum consumarea lor (ce minti criminale) si ne-au uimit cu o rata mare de impresionare. Pentru o mai buna imagine a ceea ce va explic : Buy and Enjoy !




Robotii inexistenti, exista !

Desi ca si gameplay putem spune ca e bine pus la punct... totul e extrem de robotic. Adica pe bune... te alearga... te bagi dupa un bloc , nu te mai cauta si cand te intorci nu te mai stie... ori ne ilustreaza prostia Manhattan-eana ori nu au gandit bine militarii. Jocul are ca si control si roaming excelenta desavarsita, dar la combat se vede extraordinar de clar robostismul cu care prostii te uita din secunda urmatoare.


Per total... merge
Desi seamana cu Spider-Man (damn you! Activision) si are niste buguri robotice... jocul este o cale buna de a te descarca in misiuni bine puse la punct... fara prea multa rata de repetare... Problema enervanta este save-ul care ne aduce tot timpul in acelasi loc. Aveti parte (iara) de un Manhattan infectat dar nu scopul de a-l dezinfecta... RAZBUNAAARE !!! Toti cei care nu inteleg sunt rugati sa cumpere sa afle.. nu aveti nimic de pierdut (cine poate face rost de garderoba lui Alex sa ma contacteze).

1 Comment
  1. Anonim Said,

    I know this if off topic but I'm looking into starting my own weblog and was curious what all is required to get set up? I'm assuming
    having a blog like yours would cost a pretty penny? I'm not very web savvy so I'm not 100% positive.
    Any recommendations or advice would be greatly appreciated.
    Thank you

    My site Free Online Games

    Posted on 18 mai 2013, 04:52:00

     

Call of Duty: Black Ops II

Posted by Xtrem
06.09.2012

BATMAN: ARKHAM CITY

Posted by Xtrem
06.09.2012

DIABLO III

Posted by Xtrem
07.09.2012

HITMAN

Posted by Xtrem
06.09.2012

NFS Most Wanted

Posted by Xtrem
06.09.2012