command-and-conquer2
Mai întâi strategia Command & Conquer Generals 2 a devenit free-to-play și i s-a schimbat numele în Command & Conquer. Apoi BioWare a spus că renunță la includerea unei campanii single-player în ziua lansării jocului, aceasta urmând să-și facă facă apariția doar dacă interesul arătat de comunitate va fi suficient de mare.
Aparent interesul comunității este imens, Frank Gibeau, președinte Electronic Arts, anunțând deja că RTS-ul free-to-play va avea și campanie single-player ce va fi construită pe baza sugestiilor venite de la comunitate.
“Vrem ca prin Command & Conquer să oferim jucătorilor o experiență premium. Pentru aceasta vom folosi tehnologia Frostbite mulțumită căreia jocul poate avea grafică de o calitate excelentă.[…] Asta nu înseamnă că jocul nu va avea mod single-player. Am înțeles cu toții că acesta este un aspect foarte important pentru comunitate.”[…]  Scopul nostru e să ne adaptăm serviciile în funcție de cerințe. Creăm în funcție de ce ni se cere. Când vine vorba de jocuri premium întâi faci conținutul și apoi vezi care e reacția publicului.”

Call of Duty: Black Ops II

Posted by Xtrem
06.09.2012

BATMAN: ARKHAM CITY

Posted by Xtrem
06.09.2012

DIABLO III

Posted by Xtrem
07.09.2012

HITMAN

Posted by Xtrem
06.09.2012

NFS Most Wanted

Posted by Xtrem
06.09.2012