Shooter-ul marca Epic Games exclusiv pentru platforma Xbox 360 a vandut 3 milioane de unitati in doar 7 zile de la lansare in timp ce toata seria a vandut pana in prezent in istoria acesteia 1 miliard de unitati.
Undeva in vara acestui an, designerul jocului Gears of War 3, Cliff Bleszinski declara ca spera ca noua productie sa ajunga la vanzari de 6 milioane de unitati pe toata durata existentei acesteia. Se pare ca dupa doar o saptamana de la lansare, incasarile sunt deja la jumate drumului.
Microsoft a amumtat azi ca Gears of War 3 are deja incasari de 3 milioane de unitati de la lansarea din data de 20 septembrie. Microsoft a mai facut referiri si la vanzarile intregii serii, dezvaluind ca aceasta a adus dezvoltatorilor mai mult de 1 miliard de unitati vandute in toata existenta acesteia.
Vanzarile masive ale noului Gears of War 3 nu au reprezentat de altfel o foarte mare surpiza. In luna mai a acestui an, Epic Games declara ca 1.29 milioane de jucatori din 145 de state au incercat versiunea beta ca demo, disponibila in intervalul 18 aprilie – 15 mai. In acelasi timp, Microsoft confirma ca Gears of War 3 a ajuns la cifra de 1 milion de comenzi mai repede ca niciodata, surclasand binecunsocuta serie Halo: Reach and Halo 3.
Gears of War 3  este pregatit sa se extinda din noiembrie odata cu lansarea primului din cele 4 „expansion packs”. Achizitionate separat, aceste pachete vor ajunge la o valoare de 3.600 puncte Microsoft (45$) insa jucatorii se pot inscrie si pentru achizitionarea unui „Season Pass” pentru comandarea celor 4 pachete cu discount, pretul reducandu-se in final la 2.400 puncte Microsoft (30$). In plus fata de add-on-urile care vor putea fi descarcate online, detinatorii de „Season Pass” vor primi si un set exclusiv „liquid metal weapon”.
Gears of War 3 incepe cu ultimul oras omenesc care a fost sters de pe fata pamantului si cu eforturile eroului Marcus Fenix de a-i proteja pe supravietuitorii ramasi din fata furiei hoardelor Locust si a unei noi amenintari mult mai terifiante: mutantul Lambent.

Call of Duty: Black Ops II

Posted by Xtrem
06.09.2012

BATMAN: ARKHAM CITY

Posted by Xtrem
06.09.2012

DIABLO III

Posted by Xtrem
07.09.2012

HITMAN

Posted by Xtrem
06.09.2012

NFS Most Wanted

Posted by Xtrem
06.09.2012