Test Drive Unlimited

8 septembrie 2012


Ultimul joc din seria Test Drive si de departe cel mai bun din serie te duce inca de la inceput pe o insula din Hawaii. Ce m-a impresionat este faptul ca drumurile sunt modelate dupa imagini din satelit si ai toata insula la dispozitie sa o explorezi on road si off road. Avand toata insula la picioarele tale si drumurile pe care ajungi sa conduci te duc prin paduri, munti, plaje pline de nisip si in capitala Honolulu.
Cu toate ca se spunea despre joc ca va avea o reproducere fidela a realitatii, multe dintre cladirile federale nu sunt reprezentate, de asemenea si diferite statui sau monumente. Sunt si cateva drumuri sau autostrazi care nu apar in joc. Dar avand in vedere ca este un simplu joc eu zic ca este mai mult decat suficient.
Inca de la inceput realizezi ca jocul este facut pentru multiplayer, adica daca beneficiezi de conexiune la internet si te plimbi cu masina prin oras poti sa dai peste alti gameri care joaca in acelas timp. Acest tip de joc poarta denumirea de M.O.O.R. sau Massively Open Online Racing. Un fel de M.M.O.R.P.G. sau Massively Multiplayer Online Role-Playing Game cum este World Of Warcraft doar ca aici e vorba de masini.
 Test Drive UnlimitedCum Test Drive Unlimited este primul M.O.O.R. asta este acel ceva ce il scoate in evidenta, si anume placerea de a face misiunile pe care le primesti si totodata daca te plictisesti de ele poti sa te iei la intrecere cu ceilalti utilizatori care joaca in momentul respectiv.
Cand vine vorba de masini aici ai de unde alege, de la VW la Ferrari si ai chiar si motoare, in total 90 de modele care abia asteapta sa fie plimbate prin Honolulu.
Pe timpul jocului este bine sa iti faci un garaj cat mai mare, cat mai multe masini deoarece sunt diferite clase de la A la G si pentru o cursa de categoria C iti trebuie masina categoria C.
Poti sa iti modifici masina cum vrei tu, ai atatea posibilitati la dispozitie, dar ce nu mi-a placut a fost lipsa interactiunii din partea politiei, de fapt nici ceilalti soferi nu au un AI prea ridicat si fac tot posibilul ca o plimbare prin Hawaii sa fie cat se poate de placuta si fara prea multa bataie de cap. Controlul masinii este undeva spre simulare dar mie sincer nu prea mi-a placut, se putea mai bine avand in vedere ca este cam singurul aspect negativ al jocului.




 Test Drive Unlimited Test Drive Unlimited

Call of Duty: Black Ops II

Posted by Xtrem
06.09.2012

BATMAN: ARKHAM CITY

Posted by Xtrem
06.09.2012

DIABLO III

Posted by Xtrem
07.09.2012

HITMAN

Posted by Xtrem
06.09.2012

NFS Most Wanted

Posted by Xtrem
06.09.2012